Om företaget

   

 

 

När Stockholmsflickan Marianne sommaren 1975 kom till Adolfström upplevde hon platsen som världens ände. Hon kom för att delta i en kurs i fjällvandring och fjällvett. Kursledaren var en bygdens son, Jan Thorfve. Här sa det genast "klick" och Marianne lämnade en tjänst som laboratorie- assistent och flyttade 1977 till Adolfström.
Nu startade genast Marianne och Jan ett intensivt arbete med att bygga ut fjällgården, som då endast hade en turiststuga och en ko i ladugården. Marianne kom med nya friska idéer till den dalgång där naturens skönhet trollbundit många besökare. Laisdalens skönhet med långa sandstränder och omväxlande blomsterängar är betagande.
Jan "en fjällets son" som är född och uppvuxen i Adolfström. Har jobbat med jakt och fiske och turism hela sitt liv. Utbildat fjälledare sedan 25 år tillbaka. Numera även auktoriserad jaktarrangör och jaktguide. Lägg därtill livslång erfarenhet av Laisdalens natur med alla överraskningar den har att bjuda på. Med allt detta som bakgrund har du en oerhört skicklig guide. En guide som numera tycker att det nästan är lika intressant att plocka med sig kameran i ryggsäcken som geväret.

 

 

Och övriga i familjen Thorfve, döttrarna Anna och Caroline ...

ADOLFSTRÖMS HANDELSBOD & STUGBY Marianne & Caroline Thorfve
Adolfström 168  930 93 Laisvall   Tel 070 - 617 30 41 Email:info@adolfstrom.com