KonferenserEn gammal ladugård har vi byggt om till konferenslokal. En annorlunda lokal med furupanel i väggarna och råhuggna takåsar som håller takpanelen uppe. Den gamla öppna spisen som förr spred värme till häst, kor, får och höns, sprider nu värmen till konferensbesökaren. Och i vattenkaret, där djuren fick sitt dricksvatten, ligger björkveden för spisen
I lokalen finns sittplatser för ett 30-tal personer. Men skall man ha en liten mysig konferens, bör man inte vara mera än ett 15-tal.Här finns också det mesta som behövs för konferensen som overhead, whiteboard, tv och video. Bastu finns i ett närliggande servicehus. Mat serveras i Yraftvikens restaurang som ligger alldeles nere vid sjöstranden. En pittoresk restaurang med utomordentlig god mat.

Vill man sedan kombinera konferensen med naturupplevelse så finns det stora möjligheter till detta. Vandringsleder, båtturer, fiske, snöskoter, ripjakt, helikopter. Allt efter kundens önskemål. Under dessa turer ställer Jan upp som guide och vägvisare. Vi guidar med udda och äkta naturupplevelse. Följ med och vittja nät under isen och den röding vi får tillreds ute på öppen eld. Kom med så åker vi ut och vittjar minkfällor och tittar på andra fångstmetoder i fjällterräng. Är det vår så hittar vi någon plats i fjällskogen där det pågår tjäderspel en natt. Så har man gjort i alla tider och så kan vi också göra.

Vägen hit är inte så lång som du tror. Kliv på flyget i Arlanda och du landar i Arvidsjaur. Hyrbil de 17 milen upp till Adolfström och du är här efter ca:4 timmar från starten. Resan tillbaka tar samma tid eller kanske snabbare. Kan det bero på att det är nedför ?

Vi lägger gärna offert på vistelsen här i fjälldalen.

 

hits counter